Velkommen til mit kunstneriske univers i blandform/mixed media. Teknikken er udviklet i 3D format med gamle historiske dokumenter kombineret med originale gamle materialer og patineringsteknikker udviklet gennem tiden.

 

Glassy

Jeg har i en årrække udstillet og solgt mine værker i gallerier i ind- og udland samt via kunsthandlere primært i Sverige. Derudover udstiller jeg hos kunstforeninger i Danmark. Jeg producerer få mængder af min billedkunst. Det er vigtigt for mig, at kvaliteten er i top.

 

 

Jeg er født 1973 og opstartede mit selvstændige virke som billedkunstner i 2000.

 

 

Min udenlandske debut var i 2009, hvor mine værker blev optaget på den internationale censurede udstilling Biennale Internazionale Dellàrte Contemporanea i Firenze, hvor kunstnere fra hele verden deltog. I Danmark er jeg tilknyttet to kunstgrupper Firenzekunstnerne og QvadrART. Derudover er jeg fast tilknyttet kunstner hos: Galleri Nord og Galleri Ulriksholm slot.

 
 

Til slut vil jeg sige tak for din interesse og håber at hjemmesiden vil vække din nysgerringhed for at se mine værker ”live”, for der gør kunst sig bedst.

 

 

 

 

På snarligt gensyn
Billedkunstner Mette Glassy