Skip to content

By admin in Diverse, Nyheder

nye værker galleri art expo 5aug 09 004nye værker galleri art expo 5aug 09 003

BRUG AF BLOG!!

 Efterspørgsel fra en kunde på en evt. blog på min website gav lidt stof til eftertanke…Så tidligere kunder,kommende kunder, interesseret og måske bare nysgerrige samt Evt. kursister.. ALLE KAN SKRIVE PÅ BLOGGEN HER:O)

Skriv i det store felt og skriv dit navn/ email i det lille felt og tryk submit..

Vær`med til at gøre siden her LEVENDE! Har du noget at kommentere,fyr løs:o)

  :o ) Nu bevæger jeg mig ihvertefald ind i cyberspace universet!!

  For selvom jeg er facineret og inspireret af de gamle værdier, så må man jo følge med tiden,ik`!

Stort smil herfra til jer alle

Comment Feed

10 Responses

 1. Hej Mette

  Jeg er vildt imponeret over dine meget flotte værker – musikken her på siden er suveren ,passer godt ind i stilen og oser af mystik . Jeg glæder mig rigtig meget til at komme på dit kursus for at suge til mig af alt det du kan :0)
  Mange hilsner
  Charlotte Bruun

 2. Mette Glassy28. september 2009 @ 20:02

  Hej Charlotte…Hold da op jeg bliver helt forlegen med dine rosende ord,men tak det varmer mit hjerte! ! Jeg ser virkelig også frem til kursistholdet, da det er så livsbekræftende weekend at se andre brænde for det som de arbejder med,hvilke idee`r de har,intet er for skørt…som man siger at der som regel er en mening med galskaben,så længe folk selv kan relatere til det de arbejder med! Så altid nye vinkler og spændende mennesker,hvis man er åben…så vi har ingen fordomme på mit hold! Jeg sætter pris på at folk kan få plads,det giver udvikling og inspiration til resten af holdet! Mest af alt giv slip og inspirationen sejrer! Smiler stort

 3. Hej Mette

  Jeg vil bare lige fortælle at de 3 nye billeder, jeg har købt af dig, hænger super flot på min væg….. Jeg er meget glad for dem og de giver en rigtig god atmosfære i stuen.

 4. Bente D5. oktober 2009 @ 12:34

  Hej Mette

  Sådan – godt gået!!!!
  Så kan jeg følge med i din kunstneriske fremfærd herhjemme såvel som i udlandet .

  Jeg har været på biblioteket og lånt cd. Det er absolut et af de bedste munre, du bruger på din hjemmeside,- men gruppen har også lavet andre gode numre.

  Har fået mit maleri op – men det kalder ligesom på et mere.

  Ha`det godt

  Bente

 5. Mette Glassy5. oktober 2009 @ 13:11

  Hej Bente

  Jamen et stort TAK til dig Bente, det var jo din ide`med bloggen…Og iøvrigt rigtig god ide`.
  Dejligt at se at folk bruger den, spændende at se om folk vil bruge den i forhold til at bruge hinanden også på længere sigt! Jeg tænker i forhold til kurser ell. andre Event.
  Det har givet mig et stort posetivt pift i forhold til hverdagen på værkstedet…
  Mht. musikken er der flere som har spurgt til Thinderstikcs…så fint at du lige får nævnt det her på bloggen også:o)

  Mht. et billede mere, smiler! Jamen du ved jo hvor du kan finde mig og mine værker:o)

  Fortsat god uge til dig, vi mødes måske her i cyberspace igen….

 6. Hej Mette.
  Tak for en utrolig inspirerende workshop i dag. Det var meget spændende, sidder og kigger på mine notater og billeder, og kan næsten ikke vente på selv, at prøve tingene af.
  Håber at du hurtigt finder en dato til week-end kursus i 2010.

 7. Mette Glassy7. oktober 2009 @ 08:30

  Hej Gitte..
  Selv tak, det var nu første gang jeg havde workshop, for så mange mennesker, så jeg var meget spændt :o ) Tak for dine rosende ord,det varmer mit hjerte..
  Men fik fornemmelse af at folk var meget tilfredse,dejligt at køre hjemad fra galleri Art Expo med den oplevelse.
  Jeg vil forsøge at finde dato på kommende forårs kursus 2010, efter denne weekend..Så jeg kan få sendt kursusmateriale ud til kursister på ventelisten..
  God vind til dig Gitte med dine nye eksperimenter på lærred, på kommende værker!

  Rigtig god onsdag herfra…

 8. Hej Mette

  Mange tusind tak for et super dejligt kursus 10. og 11. oktober – det har været både hyggeligt og lærerigt – du er god til at lære fra dig på en spændende måde – tiden fløj af sted …
  Mange kærlige hilsner og tak
  charlotte

 9. Mette Glassy17. oktober 2009 @ 19:19

  Hej Charlotte..
  Det er godt at høre at du fik noget ud af det. Det betyder meget,men jeg må også sige at jeg nød at være sammen med jer alle! Det var en super hyggelig weekend og gode kursister som var dygtige…så fik lyst til at gøre noget extra for jer! Du ved skygge-effekten :o )
  Jeg er meget glad for at alle gav sig tid til at udfylde evaluerings skema efter endt forløb,da jeg er meget til stede, så finder først for alvor ud af til sidst hvordan det er gået i detaljer..GODE FEEDBACK! Jeg var så glad lang tid efter, altid så LIVSBEKRÆFTENDE at have kursister…
  God vind fremover,smil !

 10. Tak skal du ha Mette
  Jeg har malet og lavet papir hele aftenen – det er svært at stoppe når man først går i gang .
  Jeg vil i panduro hobby her på mandag og se om jeg kan finde noget lækkert papir :0)
  Når jeg har lavet nogle stykker så tager jeg lige et billede og sender til dig så du kan se resultatet.
  Og ja så håber jeg , at jeg kan finde ud af skyggerne – smiler .. det er jo dem der får hele billedet til at se ud af noget – men jeg har jo haft en dygtig læremester i dig så mon ikke . Tak endnu engang for alt det du har lært mig – det var fantastisk .
  Mange hilsner
  CharlotteSome HTML is OK

or, reply to this post via trackback.