Skip to content

By Mette Glassy in Kunstforeninger, udstilling og salg

amicitia a 25x30nomino sixtus IV a 25x30 Danske Firmaèr og andet: TDC Århus og København, Told og Skat, Viby Kommune, Brabrand Art, Ventor Kunst, Århus tekniske skole, Falck, Rådgivende ingenører Steensen og Warming, Hotel Trinity, Arkitekterne Møller og Grønborg, Hannels Industri, Danfoss,Pluss Leadership, AAK, Kosan Crisplant,Business college Horsens,Fussingø Slot , Anatomisk institut .

Svenske Firmaèr:  PM Luft Kvanum, Ringhals Varøbacka, TAC Ljung, Caroment Sandvicen, Melzo paper Sundvall, Flugger Farg Bras, Esab Laxa, Rikarne Sparbank, Eskiltuna, Lkab Gallivare, Sogeti Sundsvall mm.

Diverse: Den Censurerede Florence Biennale i Italien.Ceres Bryghus Århus (velgørenheds samarbejde med Lions club, Fast tilknyttet kunstner: Studio vogue gallery/Canada, Galleri Søgårde/Galleri Art Expo.Helligåndskirken i København på strøget,Ridehuset i Århus og diverse kunstmesser,Art in mind,wining and dining osv.Tilknyttet kunstnergruppen: firenzekunstnerne og Qvardart.

Diverse gallerier: Galleri Nord frederikshavn, Bitte`s galleri Ribe v. domkirken, Galleri Brauner KBH, Galleri Mikipe odsherred, ulla houe galleri i Herning mm.

Tags: ,

Comment Feed

No Responses (yet)Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.