Skip to content

By Mette Glassy in Nyheder, Udstillinger og events 2012

Så er udstillingen hængt op på Galleri Enggården i Sverige, som starter op d.5 april hver dag fra kl.12-18. Udstillingen skal udstilles i 4 måneder sammen med en række etablerede kunstnere. Min søster og jeg kørte til Grenå og tog færgen til Varberg i Sverige og kørte til Varmland nær Arvika, som er en længere tur og meget smuk..mange stemnings foto er lagt ind på bloggen her. Selve stedet er et 4 stjernet hotel, det største privatejet galleri, musikcenter i fantastiske omgivelser,lige ned til søen og åbne enge med MEGET dyreliv.. vi overnattede 3 dage på stedet og nød roen samtidig med at hænge udstillingen op..Vi fik nogle skønne dage med opvartning af Carl axel og siw som ejer stedet. Selve stedet er helt unikt, mange kunstklubber kører forbi på busture, indspilning af musik i musikcentret og koncerter løber også af stablen der, foruden de 14 værelser til overnatning ,som er meget lyse,hyggelige og stemmningsfuldt indrettet og selvfølgelig lækker mad og spa:o) Mange bryllupper er afholdt her,med unikt indhold. God påske og tak til Carl Axel og Siw for gode dage.

 

 

Skilt hos Galleri ENGgården blog

 

 

 

blog,Glassy 3D Kunst på Enggården sverige.blog,galleri Enggården.Blog,Indgang hos Galleri,hotel ENGgården.blog,Galleri,hotel ENGgården d.1 april 2012blog,indgang ved galleri Enggården.blog,Hestevogne hos galleri ENGgården, bruges til bl.a  bryllup o)blog foran galleri ENGgården aprilblog,Svensk skov 2012.blog, Sverige d.1 april 2012blog,fugle i naturen nær galleri ENGgårdenblog,svampe tæt på, sverige.blog,Søen med is d.1 april galleri ENGgården.blog,Sverige 1 april 2012blog,Søen og lidt fugle,Galleri ENGgården,sverige.blog,Svensk hytte i skoven.blog,Søen ved galleri ENGgården, sverige.blog,omgivelser i sverige,kirkeblog,Smuk kirke.

Comment Feed

One Response

  1. Mette Glassy4. april 2012 @ 12:16

    FANTASTISK TUR OG DEJLIGE DAGE PÅ ENGgården…d.29 marts hængte vi den store udstilling op på 108 m2, vejret var klart og solrigt de 3 dage vi opholdt os på stedet..Min søster var chauffør på turen,da vi kørte de 42 værker op til udstilling..vi nød omgivelserne og gik ture til søen som kan ses fra stedet …2 min. gang. Vi så hjorte,dådyr,falke,spætter og andre store fugle fra terrassen. Hvis man er heldig kan elge også spottes fra brunskogen/skoven som ligger omkring ENGgården og danner et smørhul for læ af vinden:o)

    Smil fra Mette GlassySome HTML is OK

or, reply to this post via trackback.