Skip to content

2-Dages kursus i April 2012.

25. september 2009
By Mette Glassy in Kursus

kursist arb. april 2009

kursister april 2009

Nyt hold i foråret 2012, med max. 6 deltagere som er en god tradition:0

Nu FULDT  BOOKET..DATO: d.14-15 april,begge dage kl.9-16.

Venteliste til næst kommende hold.

Yderligere information: ring eller mail, og materiale tilsendes uforpligtende.

Rekvirer uforpligtende efter kursusmateriale pr. tlf. 27 63 65 47  eller mail.mette@glassy.dk, Kurset er for for nybegyndere, øvede samt andre som er nysgerrige for at arbejde med billedkunst. Kurset afholdes på Gylling Efterskole (10 min. udenfor Odder) i gode lokaler.

 Selve kurset giver bla. indblik i:

  • 1) Indfarvning af papir-gammelt look og farver .
  • 2) Skabelon udvikling.
  • 3) Rulleteknik.
  • 4) Lim og lak teknikker.
  • 5) Opbygning af billede.
  • 6) Kvalitet.
  • 7) Teknik og tanker- hvis man går i stå.
  • 8) Afslutningsvis personlig gennemgang af de værker lavet på kursusforløbet. MAX 6 DELTAGERE!
  • OVERNATNINGS MULIGHED for kursister langvejs fra :o ) Der er mulighed for at leje et lille anneks 500 meter fra hvor kurset finder sted, til en fordelagtig pris, samt en hel del muligheder ved at gå ind på visit odder hjemmeside..

Tags: ,

Comment Feed

19 Responses

  1. Hej Pia / tidl. kursist laaaangt væk fra jylland :o )
    Nu har vi mailet sammen et par dage, og nu prøver jeg lige på bloggen for at se om det fungerer! Det er altså så hyggeligt med mails fra tidligere kursister og kommende.
    Pia du var så smart at tage foto under kursus forløbet,hvilket jeg idag er mægtig glad for!
    De ses her ovenover….Jeg har fulgt din udvikling med dine 2 værker, som altså bare er blevet rigtig gode og et lille strejf af originalitet….og historie fra hunden.

    Håber du holder fast i maleriet og stoler på dine valg,når du maler…for du har et fint øje for at se tingene!

    Stort smil Mette Glassy

  2. Pia Haas28. september 2009 @ 12:44

    Hej Mette

    Tillykke med din nye blog :-) Det bliver fedt at kunne følge dig og dine billeder sådan lidt mere up2date !

    Tak, jeg skal nok holde fast i maleriet. Fik jo en god “vitamininsprøjtning” ovre hos dig. Kan klart anbefale et sådan weekendkursus til andre.
    Gode rammer på Gylling efterskole. Jo det var en rigtig god weekend med masser af gode fif og ideer ! Og ikke mindst var det i det hele taget skønt at være sammen med så mange andre mennesker som deler ens interesse for det kunstneriske !

    Kærlig hilsen

    Pia, …………….laaangt væk fra Jylland….suk

  3. Mette Glassy28. september 2009 @ 13:11

    Tak Pia….for de posetive ord! Og så lykkedes det at skrive på bloggen!
    DET VIRKER! Ju-Biii
    Fortsat god mandag,Smil fra Mette Glassy

  4. Hej Mette

    Jeg glæder mig vildt meget til at komme med på dit kursus – jeg er vildt imponeret over din meget flotte kunst – jeg har samlet en del ting som jeg er spændt på , om kan bruges :0))
    Jeg kan næsten ikke vente til vi ses .
    Det er en flot hjemmeside og nu også med blog – rigtig dejligt at kunne følge med her på siden .
    Din musik her på din side er suveren – oser af mystik så den passer godt til alle dine smukke kunstværker .
    Kærlige hilsner fra en som glææææder sig – Charlotte Bruun

  5. Mette Glassy28. september 2009 @ 20:11

    Hej Charlotte, kommende oktober 2009 kursist:o) Jeg ser frem til at se hvad du har samlet,alting kan som regel bruges,det er bare et spørgsmål om at bruge de rigtige materialer i forhold til bevarelse…og det finder vi ud af:o) Men det som regel også er meget spændende er hvad folk har valgt, det siger ofte en del…
    SÅ skøøønt at se at i kan bruge bloggen her….Det er jo rimelig nemt? Eller hvad…hvordan gik det egentlig Charlotte?
    Stort smil Mette

  6. Hej Mette

    Det er nemt at bruge bloggen – og så er det jo spændende at følge med i hvad de andre skriver
    Her kan vi jo dele ideer og inspiration og på den måde få glæde af det vi hver især kan .
    Knus og dejlig aften til alle der læser med :0))

    Charlotte

  7. Mette Glassy5. oktober 2009 @ 16:04

    Hej Charlotte…
    JEP! Lige nøjagtig…kan denne blog bruges til at dele gode ideèr,inspiration og glæde for kunsten mellem mennesker. :o )

    Hermed god mandag aften,Smil!

  8. Annette Egstrand6. november 2009 @ 20:23

    Hej Mette.
    Ja, så blander jeg mig også lige i debatten. Iøvrigt tusind tak for sidst. Kanon kursus, håber og drømmer stadig om at du engang laver et modul 2, så vi kan lære endnu mere.(Ta’ den.)
    Du har ialtfald opnået hvad du ville, siden kurset har hele mit liv handlet om Irring og Patinering. Har pløjet alt igennem jeg har kunnet finde om emnet, både i bøger og på nettet. Jeg er også ved at nå frem til nogle ok resultater, efter at have lavet henved 200-300 forsøg, Startende ved hestepis som jeg læste i M.L’s Ikonbog, fandt dog ud af at mit eget er bedre. Jeg nåede dog ikke så langt via økologien, og er gået over til stærkere midler.(og så røber jeg ikke mere.) Så nu ærgrer jeg mig blot over at jeg brugte fysik/kemi timerne i skolen på at skrive kærestebreve til Gustav. Kender du til noget aktuelt læsestof eller lign? Kørte til Art Expo idag, men du havde desværre hentet det hele igår. Kørte til Art de Voss og brugte en mindre formue istedet. Håber og tror på STOR succes til dig, i Italien.
    Mange Søde Hilsener
    Annette (fra Holstebro)

  9. Hej Anette….:o)
    Hvor er det skønt at høre fra dig, smiler stort når jeg læser din besked her på bloggen.
    Det gør mig glad at høre at du er godt igang…ja faktisk RIGTIG GODT igang, godt inde i et posetivt udviklings forløb hvor du eksperimenterer…YOU GO GIRL!
    Tillykke med dine succeser med irring, du har helt klart fat i noget der…ja, jeg er jo en lille kemiker,men har da også glemt en del fra skole tiden.
    Jeg var så heldig at støde på en gut fra arkitekt skolen på et tidspunkt,som havde en bog med irring,desværre har jeg hverken forfatter eller titel,da jeg kun kopierede de sider jeg havde brug for…men du er på rette vej,bare fortsæt, nogle gange finder man også nogle gode effekter ved kiksede forsøg! På den måde fandt jeg min `stil`,hvis man kan sige det sådan.
    Ja, alle mine værker var jeg nødt til at hente i Galleri Art Expo v. Århus,da jeg står og har anden udstilling mens jeg er i Italien..og har pt. ikke ret mange værker tilbage,UPS! Normalt har jeg altid værker i Galleri Art Expo….
    Jeg fik din blog iaftes,men svarer først nu…da jeg har meget travlt med at pakke værker i fragt kasse til Florence Biennalen,og så alle de papirer man skal sætte sig ind i,forsikring,told,fragtmænd danske som italienske osv. Osv. det gider jeg ikke kede dig med her.
    Men 1000 tak for din søde og posetive hilsen….
    YOU ROCK! Keep up the good work,ønsker dig held og lykke…det kører jo for dig:o)
    STORT SMIL, og god lørdag:o)

  10. Annette Egstrand8. november 2009 @ 14:13

    Hej Mette.
    1000 Tak for din tilbagemelding, både her og der. Super dejligt at vide jeg er på rette spor, det gir blod på tanden til at fortsætte i “laboratoriet”, så det vil jeg gøre, for når jeg først har sat mig noget i hovedet, SÅ……..
    Når engang du er hjemme igen og der er tid til det, ville jeg jo forfærdelig gerne se nogle af dine større værker, men det vender vi tilbage til, nu er det jo dejligt at vi alle kan følge med i hvordan det går dig her på bloggen.
    Jeg ønsker dig endnu engang rigtig god tur til Italien, jeg er sikker på at du får kæmpe succes. På trods af utallige besøg hos div. Kunstnere og Gallerier (besøgte sommeren 08 samtlige billedkunstnere på Samsø), så er jeg aldrig stødt på nogen som bare tilnærmelsesvis kan måle sig med dig, alligevel er du ganske ligetil, som alle os andre. IMPONERENDE.
    Knuz og Søde Hilsener
    Annette:o)

  11. Kære Annette :o )
    Yes! Fortsæt du på din eksperimenterende vej nu,det er med at lade sig flyde med den gode strøm du har…
    Uhhh altså alt den ros!! Jeg bliver jo helt forlegen. Men det betyder meget for mig at høre…fordi vi kunstnere er jo mennesker som alle andre…jeg er nok ligetil fordi jeg er meget MIG selv idet jeg har fundet den rette hylde her i livet og er evig taknemmelig for at der er posetiv respons fra mange steder!
    Jeg havde sidste uge Firma Event i Galleri Art Expo (pilotprojekt) med Viby kommunes ansatte fra børne og ungdoms afdelingen 24 mennesker som skulle samarbejde i grupper om at lave billeder til deres lokaler, de var SUPER gode og det var så enormt livsbekræftende at se dem arbejde og have det sjovt også! Galleri ejer Sarah Høi og jeg var enige om at det skulle vi gøre igen,hyggelig aften.
    Mht. at se mine værker (store), så kan du altid tage kontakt til mig og spørge om jeg har den hjemme….kigge forbi til kop kaffe i mit lille værksted! Pt har jeg udstillinger frem til og med februar ved firmaer….men har booket stand i ridehuset i Århus d.18-21 marts,hvor jeg vil have nogle nye og store værker med. Håber virkelig at se dig der:o) Når nu jeg kommer til Florence Biennalen (udstilling i Italien), Så vil jeg forsøge at skrive dagbog på bloggen her, men nok under et nyt emne: Dagbog fra udstilling Florence Biennalen. Hermed et STORT smil og god vind Annette:o)

  12. Maja østergaard4. oktober 2011 @ 01:20

    Heeej Mette.

    Endnu engang tusind tak for to skønne skønne dage. det har virkeligt været super fedt.
    er stadig lidt bombet i hovedet efter alle de nye ting, men på den gode måde. =)
    lovede jo at sende en lille hilsen efter min mor havde set billedet, og hun synes det var super flot – og rigtig glad for hun havde givet mig på kursus, hun kunne se det havde været alt værd – og der er jeg jo fuldstændig enig =)

    mit billede er Næææsten færdigt .. mangler kun lige skygger og den snor skal lige sættes fast .. er dog liiidt skæptisk ang. de skygger – tør næsten ikk, hvis nu jeg ødelægger det. men der er nok ikk andet for end at prøve sig frem. du ar jo vist mig hvordan og man ikke skal være bange for at kaste sig ud det . ;P

    skulle hilse mange gang fra min mor. selvf. :D

    du må hilse berit mange gange fra mig.

  13. Mette Glassy4. oktober 2011 @ 08:37

    Hejsa Maja :o )

    Tak for din søde ord, det betyder ALT for mig at kursisterne får noget med i bagagen efter endt forløb som de kan arbejde videre med på hjemmebane.
    Jeg havde faktisk glædet mig til at se dig, eftersom det var en sjov baggrund at du kom med på holdet, idet din mor købte en plads i gave til dig i fødselsdagsgave:o)

    Jeg vil jo så lige sige til dig Maja, at du er en af de perler som er sjældne..når du får en opgave er du god til at lytte og kaster dig faktisk ud i det med en ekstrem fordybelse og det er sjældent med flere mennesker på et hold/ mange nye mennesker omkring een , at du kan det! Det er en stor styrke du har, Selve fordybelsen! Så lærer du efterhånden at bevæge dig rundt på HELE fladen af værket med tiden..Øvelse gør mester, til sidst sidder det også på rygraden :o ) Du gjorde det hurtigt og fint med starten i forhold til placeringen af dokumenterne, det er det samme med detaljer også:o)
    Så er du bare helt kanon mht. indfarvning af dokumenter!! Flotte resultater!!
    Mht. til skygger, så lav dig en prøve først, med et par dokumenter henover hinanden og så øv dig inden du bevæger dig til dit fine værk:o)
    Husk der behøver IKKE være ret mange skygger, blot markeringer hist og her hvor du vil fremhæve:o) Du har det i dig, så ja kast dig bare ud i det!
    Jep, jeg hilser Berit når jeg ser hende…iøvrigt, hun mente bestemt også at du havde talent:o)
    Held og lykke i fremtiden Maja, bare følg dit hjerte…

  14. Maja østergaard6. oktober 2011 @ 19:02

    Tusind tak Mette.
    Dejlige ord med på vejen kan man altid bruge.

    kom lige i tanke om noget. var nede i den butik idag (klosterport 4)
    for jeg ville købe den der spray du brugte til aller sidst, men kunne ikke huske hvad den hed. så tænkte jeg lige ville vente med at købe den til jeg havde hørt dig ad.? og de der farver til bejsning hvor det var man kunne finde dem henne?

    de sagde iøvrigt at du havde været dernede tidligere på dagen =) ærgeligt man ikke lige var der samtidig.

    knus fra maja.

  15. Mette Glassy7. oktober 2011 @ 22:28

    Hejsa Maja ;o)

    Hvor er det fedt at du bruger bloggen :o ) Det er ikke alle som kan finde ud af det :o )

    Tænk sig vi lige missede hinanden, øv !..Også pudsigt at vi lige alle 3 havde tænkt os at kigge ind at handle den dag,hva` Hos Art de vos :o )

    Mht. dine spørgsmål så skriver jeg lige til din private mail på mandag, hvis det er ok..
    Jeg har nemlig tænkt på dig, eftersom du spurgte efter modul 2 som jeg endnu ikke har haft tid til at udvikle, og det bliver nok ikke lige foreløbig den kommer på banen.
    Men jeg har et andet tilbud til dig, som du kan se om er noget for dig.
    Lige nu har jeg fuldt kursist hold i weekenden, imorgen og søndag, så har foreberedt lokaler her til aften.
    Men som sagt jeg vender fluks tilbage på din private mail på mandag:o)

    Rigtig god weekend… :o ) M

  16. Hanne Wasniovski19. april 2012 @ 22:37

    Kære Mette

    jeg vil sige 1000 tak for et fantastisk inspirerende og lærerigt kursus.
    Mit hoved err sprængfyldt af ideer som skal afprøves. Men først skal jeg lige samle kræfter igen. Jeg var helt fyldt op og mega træt.

    Med hensyn til kurset, har jeg aldrig oplevet en så engageret og velforberedt “lærer”.
    Jeg følte mig straks velkommen, da jeg kom ind i lokalet, hvor der stod et navneskilt med mit navn og lå flere indbydende indpakkede materialer til os.

    Desuden skønt med en mappe med kursusforløb men alle brugbare oplysninger til brug hjemme, når man er i tvivl om, hvad det nu var man skulle bruge eller gøre.
    Super lækkert.

    Alt i alt et drømmekursus og et ønskesenarie at være deltager på.

    Du ser mig bestemt igen ;-)

    Knus fra Hanne

  17. Edith Lundstrøm5. juni 2012 @ 13:02

    Kære Mette!
    Tak for sidst!! Det var et super kursus…ja, det bedste jeg har været på i mange år.
    Pædagogik og tilrettelæggelse af det faglige indhold var meget fint, og du gav god
    plads til fordybelse og ro. Jeg håber vi mødes til “modul 2″…..og så skal du have
    tak for de fine kort, vi fik som “lille gave”. Må du fortsat have succes med dine
    smukke billeder!
    Lige nu arbejder jeg på et billede, og er i en anden verden, som Ole, min mand;
    siger; men han smiler, så det er vist ok. Han har selv mange interesser, så her
    er altid liv i huset.
    Jeg har lige været inde hos Art de Vos for at købe “heavy strong lim”, men jeg
    maler nok mere, end jeg limer, dog skal der klistres nu og da. Ellers handler det
    jo om fortsat, at forfine sit eget billedsprog og klargøre budskabet i billedet, så det
    fremstår ærligt og det er godt, at vi en gang i mellem kan mødes og arbejde sam-
    men med andre, vi deler menneskesyn med.
    Jeg glæder mig til næste kursusforløb, og held og lykke fremover!!!!!!!!

    Varme hilsner fra Edith

  18. Edith Lundstrøm1. september 2012 @ 11:05

    HEJ Mette !
    Dejligt at se dine billeder live på udstillingen i AArhus, og ligeså var det rart, at møde dig igen.
    Kurset den 2. april samt ovennævnte oplevelse, sætter jo god gang i lysten til at male videre.
    Dine billeder er meget flotte, og gennemførte. Men der er også plads til fantasien hos beskueren, og sådan skal det være…. Jeg kunne sagtens bruge timer på at “kigge” , men livet skal jo gå videre,
    så Ole og jeg siger tak for en smuk oplevelse, og ønsker dig mere held og lykke.
    Vinok nogle stykker, der ser frem til “MODUL 2″, når du er parat dertil.
    Knus og kram fra Edith

  19. Mette Glassy22. september 2012 @ 13:37

    Kære Edith.

    Tusind tak for besøget og det hyggelige samvær med dig og din mand på udstillingen i ridehuset:o)
    Og selvfølgelig også mange tak for roserne af mine værker :o )

    Mht. kurus modul 2, vil der helt sikkert blive lavet et modul 2 på et tidspunkt,men der går nu noget tid idet jeg fremadrettet har en del på programmet.
    ALLE mine tidligere kursister har jeg lovet at maile tilbuddet til som de første..

    God vind fremover med maleriet Edith :o )



Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.