Skip to content

By admin in Tidligere udstillinger

Logo Florence Biennale 2009 

 KORT  OPFØLGNING FRA UDSTILLINGEN / TUREN!

PERSONLIG OPLEVELSE: Da jeg blev optaget til at udstille var jeg naturligvis GLAD, da det er en form for anerkendelse.

Man sender materiale af værker som kommer igennem en jury på 11 mmedlemmer som alle enten har doktergrad eller er professorer indenfor  Kunst.

Jeg er selv “professor” i at springe ud i nye og ukendte ting:o) Derfor fik jeg også lidt af et kultur chock, da tanken om at skulle formidle mine værker på Engelsk,spansk,Italiensk og Fransk aldrig var faldet mig ind.Men jeg fik genopfrisket mit sprogfelt hvilket var sjovt og sundt!

Selve Firenze og kirkerne ville jeg rundt og se. Derfor havde jeg sat en seddel op på min stand at jeg var til at træffe personligt indenfor et bestemt tidsrum..Det var fornuftigt viste det sig. Således at man alle de dage udstillingen står på er frisk og veloplagt når man er til stede.Så var der selvfølgelig dage hvor jeg var der hele tiden specielt de sidste dage fra kl.10-20.

RENT FAGLIGT: Det at få posetivt feedback fra de folk som stoppede op for at snakke og se mine værker, var så berigende. Det viste sig at en af Jurymedlemmerne havde søgt mig, fik jeg at vide af andre udøvende kunstnere på stedet. Matty Roca (jurymedlem) kom forbi igen en af de sidste dage for at snakke med mig. Hun var kunsthistorisk professor og kom fra Mexico, vi fik en rigtig god snak .  Det at hun tog sig tid til mine værker og en god snak betød meget for mig, da vi var godt 800 kunstnere som udstillede fra 78 lande. Derudover fik jeg tilbud om at udstille  på Galleri Vogue i Toronto Canada, som jeg nu er i tæt kontakt med…vi er nu ved at finde tidspunkt for udstilling i år 2010 ell. 2011. Sidst men absolut ikke mindst, har jeg fået en spændende samarbejde op at stå med en Finsk kunstner som er en meget dygtig kunstsmed….Jeg går med nogle nye tanker til kommende værker, som han har stor interesse i :o )

KONKLUSION: Super fed oplevelse, med masser af gode mennesker og kunstnere på højt fagligt nivaeu…Det har givet mig så meget rent personligt, fagligt og menneskeligt. Super fedt at have min søster med!! Bare lidt bange for at hun ikke tager med en anden gang, da hun blev slæbt gennem firenzez kirker og gader, så rent fysisk var hun måske nok lidt brugt da hun kom hjem igen…og så har hun flyskræk! Men en stor ROS til min søster for hendes engagement og store opbakning :o ) PS. Jeg var nu også godt brugt og samtidig fyldt op da jeg landede i Danmark igen :o )

 

 

Comment Feed

No Responses (yet)



Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.